Så gik der 2 ½ år….

Nu er der 1 uge til vi rejser hjem til Danmark igen. Vi kan kigge tilbage på 2½ år fyldt med oplevelser og hverdag. Jeg er stolt over hvor godt både børnene og Tavs og jeg har klaret det. Vi er blevet bundet endnu tættere sammen som familie af rykke livet til den anden ende af verden og starte forfra, det var været spændende, sjovt og udfordrende og til tider hårdt men vi har ikke fortrudt på noget tidspunkt.

Alle glæder sig (nogen mere end andre, vi er jo forskellige) til at komme hjem og komme tæt på venner og familie. Jeg glæder mig til at starte job igen efter et par år uden. Jeg har nydt min frihed i fulde drag, og har fyldt min tid ud men alt muligt forskelligt som I har kunnet følge her på bloggen. Men jeg glæder mig til at bruge min faglighed igen og til at have kolleger.

Der er gang i den med massere afslutninger i skoler og til fodbold. Både Mikkel og Augusts årgange afslutter deres skole og vi har været til Graduation på begge deres skoler.

D

Her er August med sin bedste amerikanske ven , Brady. Han og 4 andre venner holdt en fin surprice drenge overnatning for August.

August og Brady.

August, Logan, Brady og Seamus

Der er meget at se til lige nu med nedlukning af vores liv herovre og en del sociale farvelaftaler med de mange søde mennesker vi har mødt i vores tid her.

John Cafferty concert på legendariske stone pony. Han lød præcis som Bruce Sprigsteen

Anna, Therese og William kom forbi os på deres 3 ugers USA tur. Vi havde nogle dejlige dage. Vi har bla i Six flags park og i Asbury park og nyde den gode strand og stemningen der.

Vi har været på tur til Ground of Sculptures i NJ. Der var smukt og mange sjove skulpturer.

Jeg har travlt med at lave de sidste ler kreationer klar så de kan nå at blive klar inden containeren pakkes.

Mette var på besøg med 5 dejlige gymnasie veninder på deres New York tøse tur. Det var hyggeligt at have dem boende i et par dage, jeg nyder at vi har plads til at have så mange gæster boende, og ungerne er søde til at rykke sammen i de par dage der er mange gæster så der er rum nok til alle.

Besøg af Mikkel. Vi var bla på en fantastisk “speak easy” Banzaazar i Freeman alley. Der var massere flot street art. Festlige dage i hans selskab nød vi i fulde drag.

Her sidder de 2 dejlige fyre og får en drink på The Bowery Hotel

Amalie og jeg var tilskuere til The Met Galla i N.Y hvor nogle af verdens største stjerne åbner den årlig stort opsatte design udstilling. Her er lady Gaga som var vært sammen med harry Styles ved at gøre sin entree. Det var sjovt at opleve på tæt hold sammen med andre nysgerrige mennesker og en horde af Paparrazi fotografer.

Vi har for tiden en lille sød bambi der hver morgen går igennem haven med sin mor

Oh-land koncert på Baton Rouge jazz bar på manhattan med nogle venner. Fantastisk koncert.

Tavs og jeg til uovertruffen middag på 11 Madison som lige nu er nr. 4 på listen over verdens bedste restauranter.

Jeg vandt til afslutning med min Balut (terninge spil) klub denne spektakulære cupcake pariserhjul. Man kan læse Augusts begejstring i han øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *