Stoffer i 5. klasse og udflugter.

August kom forleden dag hjem fra skole med denne pjece som alle 5. klasserne har fået med hjem. Den handler om stoffer og opfordre os som forældre til at snakke med vores barn om ikke at tage stoffer. Det er i min optik rimelig tidligt at skulle have den snak med sit barn, men det må åbenbart være relevant for nogle at starte snakken allerede nu. Der står også at man mindsker sandsynligheden for at ens barn begynder at ryg hash med 67 procent hvis man dagligt snakker med sit barn i mere end 15 minutter, så der må jeg sige at vi allerede har mindsket risikoen for at det sker.

Foran alle børnenes skoler er dette skilt, så stoffer er bestemt på dagsordenen, vores børn har ikke rigtig oplevet at det er noget der bliver brug af deres venner, men i medierne og blandt de andre forældre er det noget som bliver snakket en del om. Der er også mere og mere focus på det store problem USA har med overforbrug af smertestillende medicin (opoider), men stadigvæk kan man købe det meste som håndkøb, så det virker som om der er lang vej endnu.

Oscar

Denne smukke dessert havde min veninde Katrine med til vores Oscar aften. Vi nyder at kunne se det på et humant tidspunkt (fra ca. 18-23) og det er sjovt at udfylde stemmesedler med bud på vinderne. Vi har fået set stort set alle de nominerede film.

Familietur til Bushwick

Inden fodbold sæsonen rigtig går i gang og weekenderne er afsat til fodbold kampe og stævner, tog vi en søndagstur til Bushwick i Brooklyn. Denne bydel er kendte for deres gade med store street art værker på husfacaderne. Vi spiste på “Robertas” som er en fantastisk restaurant med en Michelin stjerne til deres pizzaer og et lille Radio studie i lokalet hvor man spiser. Min Pizza var med chili pølse og honning, og smagte fabelagtigt. Som mange andre steder er der venteliste for at få bord, og man bliver skrevet op og får en SMS når der er et bord. Vi gik rundt og kiggede på streetart en times tid og så blev der sendt besked om at der var plads til os.

Vi spiste desserten på rooftop baren på The William Vale hotel. Der er en flot udsigt til Manhattan og god mad.

New York Library

Jeg fik en guidet tur på det store bibliotek i N.Y. En smuk marmor bygning fra 1911. Her er lidt billeder. Der er gratis rundvisning de fleste dage kl. 11 og 14.

På museet er bamserne, som gav A. A Milne inspiration til karaktererne i Peter Plys, udstillet.

Når jeg så er derinde er det jo svært ikke lige at smutte forbi det nyåbnede lagkagehus (ole&steen hedder det her) og købe et læs kage med hjem til familien. Dette blev til alles fornøjelse vores aftensmad den dag.

Banksy

En af de mest kendte street artists har et værk på 79. gade og broadway. Det er beskyttet bag en plexiglas plade da det ellers hurtigt bliver ødelagt.

Lidt andre fine ting.

En lille skål fra vores fredagsbar

Vi laver hver fredag en ny drink for at fejre weekendens komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *