Thanksgiving

Der har været 4 fridage i November pga. kursus for lærerne og Thanksgiving. Børnene og jeg har benyttet lejligheden til  et par udflugter og biografture, bla til N.Y hvor børnene hver valgte deres yndlingsbuttiker  (Bape, off-white, adidas, top shop mm) at kigge i og flæskestegs sandwich hos Meyer på Grand Central samt Magnolia cupcakes.

Vi fik et godt læs sne lige inden Thanksgiving, det smeltede dog hurtigt igen, men nåede lige at give børnene en halv fridag og en masse trafik kaos da hverken vejrene ryddes særlig hurtigt og bilerne kører på sommerdæk hele året.

 

Omkring Thanksgiving har vi haft besøg af Mikala, Peter, Kusine Sarah og hendes kæreste Jacob.

Der blev igen i år kælet for kalkunen hele dagen, og resultatet  blev uovertruffent. Klart bedre end sidste år, så nu føler vi os mere amerikanske end nogensinde, når vi sådan kan tilberede en kalkun. Tricket viste sig at være; at kalkunen masseres med en stor pakke hvidløgssmør inden den kom i ovnen i 3 Timer.

Vi prøvede i år også kræfter med det traditiolle stuffing, som ikke stoppes ind i kalkunen som navnet ellers indikere, men laves på panden og derefter i ovenen og består af svitsede løg og selleri som blandes med crutoner, æg og bullion. Det smagte overraskende godt.

Det var skønt med gæster og børn og unge hyggede sig med spil, kagebagning og shopping osv. Og vi voksne fik snakket en hel masse, man kommer jo bagud når der går ½ år imellem at vi ses.

Sådan ser bilen ud efter en power shopping tur i Woodbury outlet med gæster.

Julepynten har her i områder tradition for at komme frem omkring Thanksgiving, vi elsker jul i vores hus og der er gang i pynten, risengrød og julemusikken og alle gaverne er ved at være på plads. Igen en ting hvor vi kan mærke at vi har god tid i vores hverdag til den slags.

Og juletræet er jo stadig fint og friskt, da vi  jo sidste år købte et med påmonterede kulørte lamper i plastik ( på  en eller anden måde bæredygtigt, da man ikke køber nyt træ og smider det ud hvert år….eller øh måske ikke).

Pyjamas dag på August skole. Det er noget skolen arrangere nogle gange om året for at eleverne skal føle, at skolen er et godt og hyggeligt sted til trods for alle de øvelser der (brand og lock down 2 gange om måneden). Det er sådan en fin ide. Både børn og lærere og inspektør er i PJ og de elsker det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *