Philadelphia tur

Vi har været en tur i Philadelpia, det ligger 1 ½ times kørsel syd for Westfield. Det er en meget historisk by og bliver kaldet “The birthplace of America” da det er her uafhængighedserklæringen blev underskrevet d. 4 juli 1776. Der er freedom bell udstillet, det er den klokke som blev ringet med da USA var blevet et selvstændigt land.

Der bor 1 ½ milion mennesker, og byen er derved den 5. største i USA. Det overraskede mig, jeg forventede at der boede flere, men der er altså  færre kæmpe byen i USA end jeg troede. Indbyggertallene  (uden forstæder) for top 5 er som følger N.Y (8,5 mill), L.A (ca. 3,9 mill ), Chicago (2,7 mill), Houston (2,2 mill) og så Philadelhia, og så er der en masse byer på lidt over en million inbyggere.

Her er lidt street art fra de hyggelige gader. Jeg samler på gadens meget forgængelige kunst på mit kamera og i mit hoved.

Lidt politiske budskaber bliver der ofte plads til i butiks ruderne
Vi fik selvfølgelig en Philly cheese steak som byen er berømt for, det er en ribeye skåret ud og serveret i et brød med lidt løg og ost ovenpå. Slet ikke dårligt. Philly er også kendt for at have opfundet pretzels (lidt saltstang agtig dej).
Flot fyr i phillys gader.
Der var meget mosaik, og en hel park med det flotte kunst findes der.

“.

“It´s the law” er et hårdtslående argument som ofte bruges på skilte til at understrege budskabet. Det er bare med at huske at samle de hundelorte op…. ellers løber det op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *