jul

Yoga diplom og graduation

Så fik jeg mit diplom og har nu papir på at jeg er certificeret yoga instruktør (200 hour Hatha yoga). Det har været en spændende uddannelse at tage og jeg har nu et nyt redskab i min fys. rygsæk som jeg kan få glæde af både i mit arbejde med patienter og i min egen træning.

Her får jeg et ordenligt kram af min ynderviser, der bliver generelt givet virkelig mange kram i den yoga verden jeghar befundet mig i.

Mine forældre ankom 13 december. Det er deres 5. besøg hos os  og nok det sidste inden vi vender hjem igen til sommer. Jeg prøver altid at sørge for at de oplever noget nyt når de er her. Denne gang har de fået billetter til at se Christmas spectacular med The Rockettes i Radio City Music Hall.

Showet har kørt siden 1932 dog med fornyelse hvert år. 2 af numrene er de samme. Denne (på billedet)hvor  soldaterne vælter som dominobrikker

og krybbespillet (med levende kameler, får og over 30 skuespillere).

The rockettes er en dansetrup der danser synkront og har mange høje benspark (lidt cancan agtigt). Det var et fantastisk show, flotte kostumer, imponerene show med droner, 3D show og levende billeder projekteret op på loft og vægge og så var danserne virkelig dygtige og skarpe i deres koreografi.

Hvis man en dag befinder sig i New York ved juletid, så er det virkelig et besøg værd. 

Korean BBQ med egen udsugning og grill på bordet, og medfølgende tjener der griller kødet.

Amalie kører i bil nu, det er hun ret god til.

Mikkel 14 års fødselsdag gik efter fødselarens ønske til SoHo og på The Spottet Pig og spise burger.

Seje biler i parkerings huset hvor vi holdte. Her har vi Rolles Royes og med nummerpladen “Gud day”og ved siden af holdt Lamborghini “Gud night”, ikke noget dårligt par at have i bilparken.

Mine forældre fik for første gang muligheden for at komme inden for dørene på Mikkel og Augusts skoler da der var jule koncerter. Mikkels gav koncert med det kor han synger i som en del af skoleskemaet.

August optrådte på cello som er det istrument han har valgt (det er obligatorisk at spille et instrument). Og det er pålagt børnene at møde op i skjorte og slips.

Mette og Lasse kom også så vi alle 9 kunne fejre jul sammen. Her hilser han på Batman.

Min mor, Mette, Amalie og jeg var på kvinde tur til N.Y. Dejligt at være 3 generationer samlet i den smukke julepyntede by.

Skøjtebane i Bryant park

Vi så det smukke og berømte juletræ i Rockefeller center. Det er virkelig et stort træ de har fundet der.

Saks på 5 th avenue. Det var utrolig flot men der var proppet af mennesker.

Og årets mode i forhave julepynt her i nabolaget er i år rensdyr med lys. En værdig afløser til sidste års oppustede julemænd og piratskibe (som lå flade på græsplænen og kun rejste sig ved luftens hjælp om aftenen, det så lidt trist ud i dagslys).

Juleaften

Der hygges med pyntning af ginger bread huse

Armlægning

Foie gras til forret efter Tavs og børnenes ønske.

Flæskestegen var importeret fra dk og anden fra Long Island.

Genboen blev inviteret forbi til en drink og familie fotograf.

Mikkel i den flotte julekjole som vi alle i familien er så glade for. Der er ingen som den ikke klæder…..