sommer i danmark

Åhhh Danmark, sikken en skøn sommer med massere af varme fra familie, venner og ikke mindst solen. Den danske sommer er svær at slå.

Lasse havde bagt en meget fin Velkommen hjem kage.

Der var gensynsglæde ved besøg hos de 3 hold bedsteforældre, vi savner dem, og de savner jo både deres barn og børnebørn. Vi havde en hyggelig middag hvor vi fejrede kusine Sarah, som var blevet student ugen inden vi kom til Danmark.

Herefter stod der for børnenes vedkommende på tur til Lanlandia og for vores vedkommende Roskilde Festival på programmet. Og hold helt op, hvor var det fedt at være der igen! Både Tavs og jeg har begge savnet at kommer derud og være lidt vilde og give den gas både sammen og med vores venner, herovre er vi meget kontrollerede og ordentlige, så det er rart at slippe tøjlerne for en stund.

Top 4 koncerter (jeg kan ikke koge den ned til 3.) var for mit vedkommende: Minds of 99, Slaves, Kokoko og Benal.

Vi sov i år I campingvogn da vi efterhånden har erkendt at det er for hårdt for os at bo I telt og ikke få sovet ordenligt i 4 dage. Det holder vi ikke til mere, vi bliver jo ældre.

Frokost på sagafjord med mine forældre

Tur til Blåblærgården

Det er virkelig et sted vi savner, roen og skoven og bålet og samværet. Så dejligt at have en lille arbejdsweekend med Mette, Lasse og mine forældre. De har nået en masse imens vi har været I USA, og det så rigtig fint ud med ny ladegavl og træterrasse, Vi er taknemmelige for alt det de når og glæder os til at kunne være en del af det igen.

Den nye vovehalse disciplin er mavespring fra loftet ned i madrasser. Her er Lasse flyvende.

Efter arbejdsholdet tog hjem til Danmark og USA, kom Thea og børnene op til os på gården

Århus

Augusts fødselsdag holdt vi I århus og spiste på dette fine street food market. Det er altså en dejlig by.
Turen fortsatte til Århus hvor Thea er flyttet til med børnene, det var sjovt at se deres nye liv der og dele erfaringer med at rykke rødderne op og starte på ny et andet sted. Det er et dejligt sted de har fået og byen er skøn, særligt I sommersolen.
Lasse havde i år I fødselsdagsgave fået alle de pandekager han kunne spise og en tur I Leos legeland med sine fætre og kusine.

 

Børnene har nydt friheden til at være mere selvkørende I Danmark, der er meget forskel på hvad man selv må i deres aldre I Danmark ifht USA. Amalie var til Grøn Koncert og tog selv bussen til Århus, ting som her I staterne ville være helt utænkelig for en 16 årig. Drengene cyklede selv omkring i Roskilde og Hvalsø, Mikkel og Anker gik omkring I Århus og Roskilde alene. De nød det, og glæder sig til at komme hjem til de mere frie rammer igen på et tidspunkt, indtil da nyder de at deres mor og far kører dem rundt til alting.

Sommerland sjælland på bryllupsdags tur med mormor og morfar

Københavner tur med Sara

Efter en god middag var Sara og jeg til koncert med Danmarks Radios big band på islands brygge. De var godt nok dygtige

 

Som en masse andre Roskildedensere nød vi godt af himmelsøens kølende vand i sommervarmen